4TUNE-ENTERTAINMENT EINDHOVEN

Wie zijn wij?

Wij zijn 4Tune Entertainment, een enthousiaste zanggroep uit Eindhoven met meer dan 50 leden. ‘Gezelligheid en Ambitie’ is wat ons drijft: vandaar dat we die beide met een hoofdletter schrijven. Dan Loredan is onze muzikaal leider. Hij maakt prachtige arrangementen, die we met ons combo uitvoeren.

 

Samen zingen

Elke dinsdagavond repeteren we in het Summacollege aan de Willem de Rijkelaan 3 in Eindhoven waar we beschikken over de mooie theaterzaal. Dat repeteren werpt zijn vruchten af. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we een veelzijdig repertoire opgebouwd met jazz, pop, gospel en populaire muziek.

 

Samen optreden

In onze optredens vinden we het leuk het publiek te boeien en uit te stralen dat we samen veel zangplezier beleven! Mei 2012 traden we voor het eerst op tijdens het ‘Jazz in kerk en kroeg’-muziekevenement in Veghel. Hier stonden we dat jaar ook op het hoofdpodium van het Slokdarmfestival. In de daaropvolgende jaren gaven we (kerst)concerten in diverse verzorgingstehuizen in Eindhoven, voor de Zonnebloem en met de Pointwood Big Band (Mierlo). Ook onze twee optredens in de Wim van Doorne Kiosk werden goed ontvangen!

 

Ons eigen project

2014 stond in het teken van ons eerste eigen project ‘Jukebox', een muzikale reis door de tijd’. Twee keer traden we op met dit gevarieerde programma voor jong en oud in het CKE te Eindhoven. Een geweldige ervaring!

 

Xmas Sing-Along

In 2014, 2015, 2016 èn 2017 lieten we ons zien en horen tijdens Xmas Sing-Along in Eindhoven. Super, om dit met het grote orkest en verschillende (top)solisten te mogen verzorgen. Ieder jaar wordt aan dit evenement een goed doel gekoppeld.

 

Lustrum!

In 2017 vierden we ons 5-jarig bestaan. Op 30 september traden we op in het CKE in Eindhoven met twee ‘lustrumvoorstellingen’.
‘4Tune Goes Dutch’: een afwisselend liedjesprogramma met muziek van Nederlandse bodem rondom typische Nederlandse thema’s, zoals: Weer en water, Producten, Reizen, Nederlandse Popmuziek, TV en Alles is Liefde. Het was geweldig om van de talrijke bezoekers te horen dat zij er enorm van hadden genoten!
En voor ons was het als koor mooi om na een intensieve periode van voorbereiding te zien hoe alles bij elkaar kwam. Geweldig om deze productie met z’n allen te mogen maken!

Met dit repertoire hebben we al vele optredens mogen verzorgen en met groot succes mogen we wel zeggen! Geslaagde optredens met een geboeid publiek en zangers die uitstralen dat ze samen veel plezier beleven. Zo getuige ook de foto’s!

 

Evenementen

Verder doen wij graag mee aan grote evenementen zoals Middelburg Volkoren en Terug naar de Kust in Scheveningen en zingen we graag samen met andere koren een gezellig avondje vol.

 

Kerst

In 2018 hebben we voor de eerste keer een kerstconcert gezongen in de Catharinakerk in het centrum van Eindhoven.  Een geweldige ervaring!
De opbrengst ging naar het goede doel: Open huis Sint Cathrien.
In 2019 mochten we terugkomen en vanaf toen zou het een jaarlijkse traditie worden. Helaas gooide Corona roet in het eten en moesten we 2020 en 2021 overslaan.....
Nu zijn alle pijlen gericht op Kerstconcert 2022!

Ben je benieuwd? Heb je zangkriebels gekregen? Voel je welkom om een avond te komen luisteren, kijken en mee te zingen! Dit uiteraard zonder enige verplichting. Meld je wel even aan via het contactformulier